Contacteer ons

Kuberg Benelux 

Rondeelweg 8
7482 RC Haaksbergen

Email:
info@kubergbenelux.com

Telefoon:
+31 (0)6 – 57 37 07 44

Kuberg | over Kuberg
16391
page-template-default,page,page-id-16391,woocommerce-no-js,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

OVER KUBERG

KUBERG gaat voor de eerste plaats.

We werken hard om de beste producten op de markt te brengen en geven de beste mogelijke service. We houden ervan dat de mensen plezier beleven aan het leven in de natuur en Kuberg maakt producten waarmee dit perfect mogelijk is. Sport, leven, natuur en fun.

KUBERG elektrische motoren laten toe dat rijders plezier beleven aan motorsport op plaatsen waar het onmogelijk is voor conventionele motoren omwille van luchtverontreiniging en lawaaihinder. Onze moderne, onderhoudsvriendelijke, stille, veilige en betaalbare motoren kunnen in de achtertuin bereden worden zonder iemand te storen. Jeugdige rijders en hun ouders ervaren onmiddellijk de voordelen van het eenvoudig gebruik en de hoogstaande technologie ten opzichte van de conventionele motoren. Kuberg staat voor: geen burenruzies meer omwille van geluidshinder, geen verre verplaatsingen meer naar circuits, geen olie en benzine meer en geen ingewikkelde onderhouden meer.

 

Technologie:

KUBERG gebruikt de “in house” technologie en “state of the art engineering “ om nieuwe generaties van hoog performante elektrische motorvoertuigen te creëren. KUBERG motoren zijn volledig zelf ontwikkeld vanaf de eerste tekening tot een volledige motor. Dit wordt steeds gedaan met de nieuwste technologieën. Alle onderdelen ondergaan een volledige test in ons lab onder realistische condities.